Crossing 2.jpg

49 interesserede unge mennesker fra så forskellige nationer som  Jordan, Algeriet, Island, Sydkorea, Japan, Ghana og Danmark med flere, er i disse dage på Bornholm, og var samlet i Villa Smart for at høre om EcoGrid projektet, Bright Green Island og den grønne bornholmske vision.

25-10-2016: Crossing Borders er er en ikke profitskabende civil social organisation. Deres vision er en verden i fred, hvor forskelligheden fejres.

Ikke mindst, var interessen også samlet om Bornholms Energi og Forsynings ombygning til næsten 100 procent grøn produktion allerede fra 2017, et omdrejningspunkt. Bornholm spiller en central rolle, når unge mennesker fra hele verden taler om den grønne energi. Der er stor fokus på den danske model, hvor den førertrøje som Danmark som et hele, og ikke mindst Bornholm i særdeleshed, har taget på, nyder stor bevågenhed fra verden omkring os.

En nyuddannet ingeniør, Almudaffar fra Jordan fortalte, at han gennem sin uddannelse, var klar blevet klar over, hvor markant en rolle Bornholm spiller som grønt foregangsområde.

Garba Diallo, der er leder på Crossing Borders, har arrangeret turen til Bornholm. Han har været på Bornholm flere gange, men aldrig med så mange mennesker fra så mange nationer. Garba Diallo er lige begejstret hver gang, han er på Bornholm over den entusiasme og det engagement, han møder her. Garba Diallo er også meget imponeret over den bornholmske gæstfrihed.

Crossing Borders er er en ikke profitskabende civil social organisation. Deres vision er en verden i fred, hvor forskelligheden fejres. Deres mission er at skabe dialog og rum og opbygge dialog. Deres mål er at muliggøre, ud fra den enkeltes baggrund at lære af hinanden og leve sammen på lige vilkår.


KICK-OFF /ECOGRID 2.0 INVITATION
Læs mere
Ny projektleder på EcoGrid 2.0
Læs mere
Det blev meldt ud den 11/3-2016 formiddag, at der var problemer med Siemens server. Fejlen er fundet og der er nu forbindelse igen. Hvis du har problemer med at komme ind på din Siemens konto, er vi til rådighed.  
Læs mere
28.000 Kamstrup-målere sendes til Bornholm
Læs mere
Maja fortæller i indslaget på TV2 tirsdag, hvad forventningerne er til EcoGrid 2.0
Læs mere
EcoGrid 2.0 er startet
Læs mere
International interesse
Læs mere
Med EcoGrid 2.0 kan der nu bygges videre på den unikke bornholmske platform, hvor 2.000 bornholmske husstande gennem 4,5 år deltog i ét af verdens største smart-grid-projekter.
Læs mere
Interesserede elever på besøg.
Læs mere
Kan Danmark producere energi kun på vedvarende energikilder?
Læs mere
Flere nyheder